23948sdkhjf

To store lagerhuse i Aalborg

Aalborg Havn får 4.000 kvadratmeter ny lagerplads.

Første aktiviteter i forbindelse med at rejse to store lagerhuse, kaldet Harbour Storage, ved siden af Carlsberg på Langerak er i fuld gang.

Stigende aktivitet inden for forskellige brancher giver mangel på lagerplads i Aalborg.

Det rådes der nu bod på: To lagerbygninger af hver 2.000 kvadratmeter er klar til de første kunder efter sommerferien.

- Vi oplever en løbende efterspørgsel på almindelige lagerfaciliteter, så det er glædeligt snart at kunne tilbyde samlet 4.000 kvadratmeter til f.eks. palleteret gods med let adgang til sø, vej og skinner, siger Jeppe Faber, account manager i Aalborg Havn Logistik A/S.

25.000 kubikmeter

Sideløbende med projektering, udbud samt afholdelse af licitation skal arealet klargøres. Det betyder, at der skal flyttes ca. 25.000 m³ jordfyld. Størsteparten skal flyttes over på arealet beliggende nord for tankanlægget, hvor jorden skal fungere som forbelastning frem til 1. maj 2018.

I øjeblikket er man i fuld gang med geotekniske undersøgelser. I januar regner Jeppe Faber med, at navnet på entreprenøren kommer på plads og i løbet af februar går de i jorden.

Harbour Storage er klar til brug i anden halvdel af 2018.

I øjeblikket er havnen i gang med at tage jordprøver. Senere skal der forbelastes, piloteres – og til sidst rejser Harbour Storage sig på grunden på Langerak i anden halvdel af 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063