23948sdkhjf

N.C. Nielsen løfter Linde-paletten

Nye dobbeltstablere og el-palleløfter.

Gaffeltruck-leverandøren N.C. Nielsen udvider nu Linde-kataloget med fire nye dobbeltstablere i Linde D-serien og en ny el-palleløfter.

D-serie

De fire nye modeller i D-serien er kompakte dobbeltstablere, der med én palle på gaflerne og én på initialløftet kan give en dobbelt så effektiv arbejdscyklus, lyder det fra N.C. Nielsen.

Med betegnelsen Linde D12 R er den ene af de fire modeller en såkaldt rider-model. Den er skabt med en ergonomisk udformet førerplads, hvor føreren kan sidde ned på et stof- eller lædersæde under kørslen med fuldt overblik over alle køreretninger og over alle løft.

D-serien er udstyret med en række sikkerhedsforanstaltninger, der på forskellig vis beskytter føreren mod påkørsler – blandt andet udgør den lange og lavt placerede styrestang en sikkerhedsafstand mellem føreren og lastbilen. Derudover er der indbygget flere bremsesystemer, der forebygger kollisioner. De er udstyret med 1,2 kW, vedligeholdelsesfri vekselstrømsmotor, der opererer med et højere drejningsmoment.

Allan Christensen, salgsdirektør i N.C. Nielsen:

- Med de nye dobbeltstablere i Linde D-serien er barren for gennemtænkt produktkvalitet igen løftet. Mængden af de mange forbedringer gør reelt Linde D-serien til en helt nye generation af dobbeltstablere, der ikke rigtigt kan måle sig med noget tidligere. Vi er stolte over at stå som leverandører af denne specialudviklede teknologi til effektiv pallehåndtering på alle former for lagre, distributionscentre og godsterminaler, siger Allan Christensen.

MT15

Den nye elektroniske palleløfter Linde MT15 er udviklet særligt til de hyppige og korte køreafstande fra eksempelvis lastbil til lager og videre til butik.

Den løfter op til 1.500 kg. på gaflerne og med en samlet længde på 1,6 meter har den desuden en kort venderadius.

- Vi har allerede oplevet en overvældende interesse for Linde MT15. Vi forventer derfor en stor efterspørgsel på denne maskine, der er næste generation af palleløftere på lageret. Maskinens kompakte design, dens stærke løftekapacitet og dens eldrevne DC-motor gør den jo til en oplagt erstatning for de velkendte og manuelle palleløftere på alle typer varelagre. Nemmere kan det næsten ikke blive, siger Allan Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062