23948sdkhjf

- Det er en milepæl for virksomheden

Jubilæum og indflytterfest hos Alpi.

Der var flere grunde til at kippe med flaget for Alpi Danmark, da logistikvirksomheden inviterede netværket inden for i selskabets splinternye domicil i Hammerum uden for Herning.

Foruden at have samlet alle logistikaktiviteter under ét og samme tag fejrede selskabet desuden også 25 års jubilæum i den danske transport- og logistikbranche.

For stifter og administrerende direktør i Alpi Danmark, Niels Arne Markussen, var det en næsten uvirkelig oplevelse endelig at kunne byde velkommen til det nye hovedkontor, der har været i støbeskeen, siden selskabet købte grunden på Fastrupdalen i 2014.

Føles uvirkeligt

Alpi Danmark blev grundlagt af Niels Arne Markussen sammen med en række tidligere kollegaer fra Samson Transport i 1992 som datterselskab af italienske Albini & Pitigliani.

Som full-service transport- og logistikvirksomhed består Alpi af to selskaber; Alpi Danmark – der håndterer internationale og nationale biltransporter, lagerhotel og pluklager, og Alpi Air & Sea A/S – der beskæftiger sig med luft- og søfragt samt kurerløsninger.

Selskabet er delvist ejet af den daglige ledelse og delvist Albini & Pitigliani, der som stor koncern sikrer Alpi adgang til et verdensomspændende netværk af agenter og samarbejdspartnere.

Indtil i år var selskabets logistikfunktioner fordelt på tre adresser i Lind, men med købet af en 152.000 kvadratmeter stor byggegrund i Hammerum i 2014 kunne Alpi således i 2017 trinvis samle terminal-, lager- og administrationsfaciliteter på samme adresse.

Første etape var den 8.000 kvadratmeter store terminal, derefter fulgte det cirka lige så omfangsrige lagerhotel og endelig stod 4.450 kvadratmeter kontorlokaler klar til indflytning i september. Dermed kunne der fejres både indflytningsfest og 25 års jubilæum i slutningen af september, hvor det da også var en stolt direktør og stifter, Niels Arne Markussen, der bød velkommen.

- Vores nye domicil er en milepæl for virksomheden. Ud over, at det var en fantastisk oplevelse at byde velkommen til gæsterne, føltes det næsten også uvirkeligt, at vi faktisk var nået hertil – at det hele var blevet til virkelighed. Det var meget overvældende for mig, og det tror jeg også, det var for medarbejderne, siger Niels Arne Markussen.

Det vigtige samarbejde

Det nye hovedkontor i Hammerum beskæftiger cirka 130 medarbejdere, og derudover sidder der yderligere 50 ansatte på Alpis kontorer i Greve, Padborg og Odense.

Og det ligger da også Niels Arne Markussen på sinde, at medarbejderne i Hammerum føler sig tilpas i de nye lokaler.

- Vi har gode akustiske forhold og et godt lys. Det er en spændende bygning, som vi er virkelig stolte af. Jeg sætter stor pris på at vise omgivelserne til kunder, leverandører og øvrigt netværk, for det er vigtigt for mig at vise, hvordan vi arbejder, siger Niels Arne Markussen, der også tror, at samlingen af alle logistikfunktionerne vil udmønte sig i samarbejdsfordele for medarbejderne.

- Det er teamworket blandt medarbejderne, der er baseret på sammenhold og som er essentielt for os. Hver for sig kan lagerhotellet, speditørerne, terminalen og det øvrige personale ikke fungere. Vi forventer da også, at vi forretningsmæssigt også vil kunne komme til at se synlige gevinster af, at vi er samlet, siger Niels Arne Markussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109