23948sdkhjf

APM Terminals indgår MoU med Ghana

Starter vejsikkerheds-initiativ i Afrika.

APM Terminals Inland Services Africa indgik på det danske statsbesøg i Ghana en såkaldt Memorandum of Understanding (MoU) – hensigtserklæring – med regeringen i Ghana og trafiksikkerhedsorganisationen Amend.

Erklæringen indgås på baggrunden af etableringen af APM Terminals’ havne- og logistikhub i byen Tema cirka 25 kilometer øst for hovedstaden Accra. Den søger mod at forbedre vejsikkerheden og den generelle sikkerhedskultur i området, sikre gode adgangsforhold til havnen og sørge for, at infrastrukturen er på plads til at kunne håndtere den forventede stigning i trafik.

Peter Jakobsen, chef for APM Terminals Inland Services Africa, udtalte ved underskrivningsceremonien:

- Vi ønskede at starte dette vejsikkerheds-initiativ proaktivt med kunder og vores partnere, inden vores nye havn åbner i 2019 for at forberede landet til fremtidig vækst i godsvolumener og nye indenlandske distributionsmønstre. Vi har meget ekspertise og bedste praksis på dette område fra vores arbejde med andre kunder og lande, så vores partnerskab med Amend, en afrikansk vejsikkerhedsspecialist, lover at levere de kritiske resultater, der er nødvendige for at beskytte menneskeliv og sikre, at Ghanas forsyningskæde lykkes, lød det fra Peter Jakobsen.

Underskrivningen af MoU’en blev overværet af Dronning Margrethe. Foto: APM Terminals.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14