23948sdkhjf

Ny direktør i Maersk Container Industry

Sean S. Fitzgerald tiltræder ved årsskiftet.

Maersk Container Industry (MCI), der blandt andet producerer kølecontainere og Star Cools-systemet som del af A.P. Møller – Mærsk A/S’ Transport & Logistics-division, har udnævnt Sean S. Fitzgerald som administrerende direktør med virkning fra 1. januar 2018.

Sean S. Fitzgerald har siden 2014 været præsident hos Joy Global China, der er en del af den kinesiske produktionsvirksomhed Komatsu Mining Corp.

- Maersk Container Industry repræsenterer et brand og en arv, som jeg er stolt over at blive en del af og bygge videre på sammen med den bredere organisation. Jeg ser frem til at udnytte min erfaring inden for produktion af tungt udstyr til at bygge videre på selskabets stærke position på markedet. Fremadrettet vil vi tilstræbe yderligere at udvikle Maersk Container Industry som et rentabelt selskab, der tilbyder innovativ, moderne containerudstyr og -teknologi til sine mange kunde, siger Sean S. Fitzgerald.

MCI beskæftiger flere end 5.000 medarbejdere på selskabets tre containerproduktionsfaciliteter i Chile, Kina samt R&D-centret i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063