23948sdkhjf

Hesteskoen strammer i Heathrow

Britiske speditører vil have forbedret lufthavnens forældede cargo center.

Overbelastningen i cargo centrene hos de allerstørste europæiske lufthavne gør sig også gældende i London-lufthavnen Heathrow, der er Europas travleste passagerlufthavn og den fjerdestørste af slagsen inden for luftfragt.

Den til stadighed stigende tilstrømning af luftfragtmængder til Heathrows cargo center, der på de kanter benævnes som ”hesteskoen”, forværrer kun problemerne for de eksisterende virksomheder, der benytter cargo centeret.

Sådan lyder budskabet nu fra den britiske speditørforening BIFA (British International Freight Association):

- Overbelastningen i hesteskoen er slemmere end nogensinde før, og lokalpolitiet sender nu køretøjer væk, hvilket fører til en stor stigning i antallet af klager fra vores medlemmer, siger Robert Keen, generaldirektør i BIFA.

Han tilføjer, at de britiske speditører efterlyser handling.

- Vi kan forstå, at lufthavnen vil samarbejde med lokale myndigheder for at adressere tilstopningen med introduktionen af en adfærdskodeks for operatører og en fælles strategisk fragtplan for de lokale veje. Vores medlemmer, som i øjeblikket går igennem elendighed hver dag, når de bruger lufthavnens cargo center, ønsker handling – ikke ord, lyder det skarpt fra Robert Keen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078