23948sdkhjf

RAL fisker finansdirektør fra Damco

Peter Christoffersen flytter fra Dubai til Nuuk.

Royal Arctic Line (RAL) har fundet selskabets nye finansdirektør i 37-årige Peter Christoffersen, der per 1. december flytter til Grønlands kolde hovedstad Nuuk fra brandvarme Dubai, hvor han senest har været projektansvarlig for automatisering af kommercielle og operationelle processer for Indien, Mellemøsten og Afrika i det A.P. Møller-Mærsk A/S-ejede logistikselskab Damco.

Peter Christoffersen er uddannet cand.oecon. fra CBS og har siden 2005 været tilknyttet A.P. Møller-Mærsk-koncernen. Han glæder sig til nu at blive en del af Royal Arctic Line:

- Royal Arctic Line er en virksomhed i stor udvikling som følge af visionen om at gøre Grønland til et lettere land at handle med. Jeg glæder mig til sammen med nye kolleger at deltage i den udvikling ved brug af mine erfaringer fra andre dele af shipping-branchen, og samtidig lære nyt fra et helt unikt selskab med et stort samfundsmæssigt ansvar i sit virke, lyder det fra Peter Christoffersen.

Også RAL’s administrerende direktør, Verner Hammeken, glæder sig til at byde den nye finansdirektør velkommen til Nuuk:

- Vi har en stor og spændende opgave i Royal Arctic Line i at fremtidssikre transportløsningen for til og fra og i Grønland. Det skaber store forandringer og et stærkt pres på vore omkostninger. Peter bringer en solid erfaring med sig fra ledelse under store forandringer i en transport og logistik sammenhæng, hvor der samtidig stilles krav om, at styringsværktøjer og processer skal forbedres. At vi nu har Peter med i ledelsen af Royal Arctic Line vil bidrage væsentligt til, at vi får skabt mere handlekraft på tværs af hele organisationen, siger Verner Hammeken.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066