23948sdkhjf

Ny topchef i Bring

Per Öhagen tiltræder i det nye år.

Den 46-årige svensker Per Öhagen bliver ny koncerndirektør for E-handel og Logistik-divisionen hos Bring.

Per Öhagen har siden 2012 bestridt stillingen som global director i logistikselskabet Hillebrand Group. Før det var han administrerende direktør i Lagena Distribution. Per Öhagen har desuden en mastergrad i industrial engineering og business logistics.

- Jeg ser virkelig frem til at begynde i Bring og fortsætte udviklingen af services inden for logistik og E-handel. Det bliver spændende at arbejde sammen med hele organisationen for at styrke markedspositionen og tilbyde moderne logistikløsninger. Jeg glæder mig til at føre forretningen og divisionen ind i fremtiden, siger Per Öhagen.

Koncernchef i Bring, Tone Wille, ser frem til at få Per Öhagen med på holdet:

- Per Öhagen har solid kompetence og erfaring inden for både logistik og E-handel og en stærk interesse for de muligheder, IT giver for videre industrialisering og effektivisering. Hans erfaring med brug af ny teknologi til at forbedre drift og kundeløsninger inden for logistik vil være meget vigtig, for at vi fortsat skal være spydspidsen i vor branche. Jeg er sikker på, at han vil blive en god leder for divisionen, og jeg er meget glad for nu at have hele mit ledelsesteam på plads, siger Tone Wille.

Per Öhagen starter 2. januar 2018, og han vil have arbejdssted på Posthuset i Oslo.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094