23948sdkhjf

DTK Road: Et år med stor succes

1 års jubilæum i Brabrand-virksomheden.

Der var flere grunde til at kippe med flaget for DTK Road A/S, da selskabet for nylig inviterede til 1 års jubilæumsreception.

Ud over at markere sin 1 års fødselsdag var det også en lejlighed for selskabet til at takke sine kunder og samarbejdspartnere for et år med flot vækst i en hård branche.

En kulmination

Transport- og logistikvirksomheden DTK A/S etablerede i september 2016 DTK Road A/S som selvstændigt datterselskab med kontor i Brabrand og med Bobby Helberg bag rattet som direktør.

I løbet af det første år har selskabet tilbagelagt over 1 mio. vejkilometer og leveret flere end 15.000 forsendelser. Desuden har DTK Road i løbet af selskabets 12 måneder lange levetid formået at øge antallet af køretøjer fra 40 til 100 og øge antallet af medarbejdere fra 6 til 15. Ikke mindst har virksomheden etableret nyt kontor i Greve for at komme tættere på de sjællandske aktiviteter.

Disse succeser blev fejret ved en reception sidst i september, hvor DTK Road A/S-holdet med Bobby Helberg i spidsen fik lejlighed til at takke kunder, leverandører og netværk for den opbakning, der har bidraget til at gøre DTK Roads opstart til en særdeles succesfuld en af slagsen.

Foruden DTK A/S-direktør, Steen Sørensen, og selskabets stiftere, Susanne og Peter Provstgaard, kastede finansminister Kristian Jensen desuden politisk glans over begivenheden, der fandt sted i DTK Road A/S’ udvidede kontorer på Dalgårdsvej 7 i Aarhus-bydelen Brabrand.

For DTK Road-direktør Bobby Helberg var dagen kulminationen på et års hårdt arbejde, hvor især de seneste par måneder har været begivenhedsrige.

- Jubilæumsfesten var en slags eksamen oven på nogle hektiske to-tre måneder, hvor vi har haft travlt med mange nye ting. Vores nye tilbygning, etableringen i øst, nye medarbejdere og hele den opsætning, der følger med det. Vi havde over 250 gæster, hvor vi havde regnet med 150. Det gik rigtig godt, og vi fik også positiv feedback fra gæsterne, siger Bobby Helberg og tilføjer, at alle selskabets medarbejdere med påhæng var ude at spise sammen og fejre arrangementet efterfølgende.

Nyt kontor i Greve

At DTK Road har mere end fordoblet på flere parametre, vidner om, at DTK-direktør Steen Sørensen så rigtigt, da han etablerede selskabet sidste år, og at Bobby Helberg har været den rigtige mand at sætte bag rattet.

- Det sidste år har været en fantastisk rejse. Vi har måned for måned overpræsteret i forhold til det lagte budget for 2017. Derudover har vi friheden til at træffe vores egne beslutninger, fordi vi har kapaciteten og finansieringsmulighederne, siger Bobby Helberg og supplerer i naturlig forlængelse heraf med etableringen af DTK Roads splinternye kontor på Sjælland.

- 1. august startede vi kontoret op i Greve, hvor der nu sidder to speditørkollegaer og gør det fantastisk. Åbningen af Greve-kontoret handler om, at vi gerne vil kunne omfavne vores aktiviteter på Sjælland og selvfølgelig skabe ny forretning, siger DTK Road-direktøren.

Vækst med omtanke

Med succesen har selskabet fået mulighed for større armbevægelser. Tidligere på året blev DTK Road A/S godkendt som uddannelsesinstitution, hvilket virksomheden har planer om at åbne op for i foråret 2018.

- Derudover ansatte vi i maj vores kollega Allan Leth som vognmands- og udstyrsansvarlig. Han er certificeret sikkerhedsrådgiver og har kompetencer inden for affaldsindustrien, som vi dermed kan give videre til vores underleverandører. Tanken er, at vi med speciale i farligt gods vil være i stand til at rådgive kunderne i oplag, transport og logistikaktiviteter forsvarligt og på den måde også skabe merværdi på disse områder, siger Bobby Helberg.

Han tilføjer dog, at DTK Road i 2018 også skal fokusere på at finde sine egne ben.

- Vækst med omtanke. Det er nøgleordene. Der kommer selvfølgelig flere aktiviteter ind i forretningen i 2018, men ikke i samme hast som vi har set hidtil. Vi skal skabe os et solidt fodfæste, pleje netværket og sikre, at alle processer er i orden. Men vi forventer dog stadig en yderligere men beskeden vækst i både antallet af køretøjer og medarbejdere, lyder det fra Bobby Helberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108