23948sdkhjf

Ny generalsekretær for europæiske redere

Martin Dorsman tiltræder 1. november.

56-årige Martin Dorsman er udnævnt til ny generalsekretær i den europæiske rederiforening ECSA, European Community Shipowners’ Association.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i den hollandske rederiforening KVNR, Royal Association of Netherlands Shipowners, som han har bestridt siden 2011. Herudover har han en doktorgrad inden for makroøkonomi og politik og mere end 30 års erfaring i forskellige ledende stillinger og stort kendskab til shippingbranchen, lyder det fra ECSA.

- Bestyrelsen anerkender hans stærke ekspertise og erfaring inden for global shippingpolitik og sætter pris på det kendskab til ESCA-organisationen, han bringer med sig. Vi byder hr. Dorsman varmt velkommen ombord og ser frem til det kommende samarbejde med ham, siger Niels Smedegaard, præsident i ECSA.

Martin Dorsman:

- Jeg ser frem til at slutte mig til ECSA-holdet og at arbejde sammen med dem og ECSA’s internationale partnere om at fremme interesserne for europæisk shipping og international handel. ECSA vil fortsætte med at spille en proaktiv rolle inden for vigtige emner som reduktion af CO2-udledninger inden for shipping og samtidig beskytte og styrke erhvervsklimaet i Europa for skibsfarten.

Martin Dorsman starter som ny generalsekretær per 1. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078