23948sdkhjf

Leman: Bedste resultat nogensinde

Væksttiltag gav bonus.

Transportkoncernen Leman har netop offentliggjort selskabets årsrapport for 2016, der viser et historisk stærkt resultat.

Med en omsætning på omkring 2 mia. kr. formåede Leman i det forgangne år at præstere et resultat på 63,4 mio. kr., hvilket er det bedste resultat i virksomhedens historie, der strækker sig hele 117 år tilbage.

Resultatet før skat voksede med hele 21,3 procent i forhold til regnskabet for 2015, og ifølge Thomas Krøyer, administrerende direktør for Leman Group, skyldes det flotte resultat blandt andet et stort fokus på en struktureret og konsekvent eksekvering af koncernens strategi om profitabel vækst:

- Det handler ikke blot om øget omsætning og indtjening. Det handler også om helt konkrete tiltag for at skabe en bredere forretning og et forbedret produktudbud for vores kunder, siger Thomas Krøyer og fortsætter:

- Markedet har gennem hele 2016 været volatilt og præget af stor konkurrence. Det er derfor betryggende at se, at vores tiltag viser gode resultater. Vi har haft stor fokus på konsolidering. De tidligere års opkøb, herunder danske Dan Cargo, Dalpa og RSH i UK, er nu fuldt integreret i Leman og medvirkende til vores positive fremgang, lyder det fra Thomas Krøyer.

Vækst i USA

På det amerikanske marked har Leman også oplevet en voksende interesse, lyder det fra selskabet:

- Vi har i 2016 udvidet vores lager- og logistikkapacitet i Sturtevant, Wisconsin med 10.000 kvadratmeter og har åbnet vores ottende amerikanske kontor i Charlotte, North Carolina, siger Thomas Krøyer.

Leman tilføjer, at den organiske vækst er en vigtig faktor, som sammen med ”best-fit” virksomhedsopkøb skal sikre selskabet en fortsat bæredygtig vækst over markedsgennemsnittet. Samtidig skal et stort fokus på udvikling af Lemans forretningsområder være med til at løfte produktsortimentet, og fortsatte investeringer i IT-infrastrukturen skal sikre mere optimale arbejdsgange og en større tilfredshed, både hos kunder og medarbejdere, lyder det.

- De generelle markedsforhold byder på stor konkurrence, og det tyder på, at markedet forbliver uændret i 2017. Men vi er forsigtigt optimistiske og forventer, at den positive udvikling og den dermed profitable vækst vil fortsætte i det kommende år, siger Thomas Krøyer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062