23948sdkhjf

TØF inviterer til debat.

Konference ser på en papirløs logistikkæde.

TØF’s godstransportkonference den 8. juni vil se på transportbranchens udvikling mod en papirløs logistikkæde. Blandt andet vil Kenneth Sandgaard fra Freja Transport & Logistics A/S fortælle om digital omstilling, og OECD sender Daniel Veryard, der fortæller om vejen mod førerløse lastbiler.

Den 8. juni 2017 inviterer Transportøkonomisk Forening (TØF) til godstransportkonference i København. Konferencen ser nærmere på nye digitale teknologier og vejen mod den papirløse logistikkæde. Der bliver givet et overblik over, hvilken retning udviklingen af transportbranchen bevæger sig i.

- Nye teknologier og digitalisering kommer til at påvirke transportbranchen i den nærmeste fremtid. På godstransportkonferencen får virksomheder, organisationer og myndigheder en god mulighed for at blive klogere på udviklingen, som vil danne rammerne for fremtidens transportbranche, siger Poul Bruun, innovationschef i ITD, der sidder med i TØF’s bestyrelse og er med til at arrangere konferencen.

- Konferencen indeholder en masse forskellige oplæg, som vil give os et overblik over hvilke muligheder, der er i ny teknologi og digitalisering. Nogle af oplæggene vil indeholde konkrete virksomhedseksempler, som viser, hvordan nogle virksomheder allerede er i gang med at omfavne de nye muligheder, siger han.

Kenneth Sandgaard er en af dem, der vil komme med konkrete virksomhedseksempler. Han er forretningsudvikler i Freja Transport & Logistics A/S og vil på konferencen fortælle om den spændende digitale omstilling, som virksomheden har taget fat på. Derudover vil der på konferencen være et oplæg af Daniel Veryard fra OECD, som præsenterer resultaterne af OECD’s nye analyse om vejen mod førerløse lastbiler. Han vil blandt andet fortælle om, hvordan teknologien udvikler sig, hvornår den kan anvendes, og hvad det kan betyde for fremtidens chaufførjobs.

Konferencen indeholder også oplæg om blandt andet udvikling og test af teknologier, så lastbiler kan køre i platoons, og om de positive samfundsøkonomiske effekter af selvkørende biler.

TØF’s godstransportkonference bliver afholdt den 8. juni 2017 i Salen hos Danmarks Rederiforening fra kl. 9.30-16.00.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08