23948sdkhjf

Kunden i centrum

Nordic Delivery Conference 2017.

Nordic Delivery Conference, der afholdes af softwarevirksomheden Consignor, er efterhånden blevet en ganske succesfuld årlig en af slagsen.

I går torsdag afholdtes 2017-versionen af den store konference i Tivoli Congress Center i København.

NDC retter sig mod virksomheder, der har transport, logistik, lager, leverancer og/eller distribution som kernekompetence, og i år satte konferencen fokus på, hvad markedets krav er til levering, og hvordan virksomheder møder disse.

Blandt flere spændende oplægsholdere var dog nok mest imødeset oplægget af James Doyle, der er logistikdirektør i den store britiske kæde af stormagasiner Marks & Spencer.

Det overordnede budskab fra James Doyle var, at man skal sætte kunden i centrum i form af ”caring for your carriers”. Med andre ord skal online-virksomheder behandle deres tilknyttede kurer- og transportvirksomheder, som var de kunder. På den måde bliver leverandørerne ”en del af holdet”, og derfor vil de også levere god service til kunden, hvilket er den altafgørende del af hele leveringsprocessen.

- Man kan ødelægge kundens oplevelse på de allersidste meter. Hele forsyningskæden kan være foregået succesfuldt, men hvis kundens oplevelse af leveringen ødelægges, kan det hele være lige meget, lød det blandt andet fra James Doyle.

Læs mere om Nordic Delivery Conference 2017 i den kommende udgave af Danmarks Transport-Tidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172