23948sdkhjf

Borgmester i førerhuset

Første spadestik til nye ramper ved Høje Taastrup.

Borgmester i Høje Taastrup Kommune, Michael Ziegler, steg for nylig ind i førerhuset på en gravemaskine for at foretage første spadestik til anlæggelsen af de nye motorvejsramper ved Hveen Boulevard i Høje Taastrup, som Vejdirektoratet 1. maj påbegyndte etableringen af.

De ekstra ramper vil give borgere og virksomhederne i området fuld adgang til motorvejen i begge retninger, og da der siden 2010 er kommet 9.000 nye arbejdspladser til Høje Taastrup Kommune, er der god brug for de nye ramper, lød det fra Michael Ziegler:

- De nye ramper bliver også en stor fordel for de millioner af besøgende, der hvert år tager på indkøb i de regionale detailhandelsområder i Høje Taastrup. Kommunen har derfor længe - med stor opbakning fra vores lokale virksomheder - arbejdet for at få ramperne. Det er et vigtigt fundament for både kommunens og erhvervsområdets fortsatte udvikling. Det her er et godt eksempel på offentligt-privat samarbejde, sagde Michael Ziegler.

De to nye vestvendte motorvejsramper ved frakørsel 6 på Holbækmotorvejen ventes at stå færdige i november i år, lyder det fra Vejdirektoratet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062