23948sdkhjf

DSV øger driftsresultat markant

DSV melder, at UTi-integration følger planen.

DSV A/S opnåede en nettoomsætning på 18,2 mia. kroner i første kvartal, mod 15,3 mia. kr. i samme kvartal sidste år. Det betød, at resultatet af den primære drift før særlige poster blev forbedret fra 643 mio. kr. i første kvartal 2016 til 1.129 mio. kroner i samme periode i år.

Dermed er selskabets overskudsgrad også på vej op mod det DSV A/S anser som normalen – overskudsgraden gik frem fra 4,2 pct. til 6,2 pct.

Resultat før skat blev 875 mio. kroner mod 319 mio. kroner sidste år.

- Med et stærkt resultat for 1. kvartal er vi nu endnu tættere på at nå vores mål om at bringe vores indtjening og nøgletal tilbage på tidligere DSV-niveau. Det er meget tilfredsstillende at se, at alle divisioner har leveret betydelig vækst i indtjeningen i kvartalet. Integrationen af UTi går som planlagt, og vi har samtidig øget vores fokus på salg med henblik på at sikre fremtidige markedsandele, siger DSV’s adm. direktør Jens Bjørn Andersen.

Opjusterer

Bruttofortjenesten og EBIT før særlige poster for 1. kvartal 2017 var positivt påvirket af en gevinst fra salg af ejendomme på ca. 125 millioner kroner. På baggrund af dette samt de underliggende finansielle resultater for kvartalet opjusteres forventningerne til hele 2017 som følger:

Resultat af primær drift før særlige poster forventes at ligge i niveauet 4.300-4.600 millioner kroner (tidligere 4.200-4.500 millioner kroner).

Alle øvrige forventninger er uændrede.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078