23948sdkhjf

Modernisering på Hirtshals Havn

Vil have mere tidssvarende udtryk.

Hirtshals Havn påbegynder en proces, der skal give Havnegade og havneområdet ved gaden et mere tidssvarende udtryk, der er mere i harmoni med rammerne for erhvervshavnens aktiviteter, skriver havnen i en skriftlig meddelelse.

Hen over midten af 2017 vil Hirtshals Havn udvikle en samlet helhedsplan for hele området mellem havnebassiner og Havnegade, samtidig med at udformningen af selve Havnegade gentænkes, så den på tidssvarende vis kan rumme både erhvervstrafik og ophold for mennesker. Det er havnens nuværende målsætning at lave en plan, der kan realiseres over en periode på de kommende 10 år.

Anker Laden-Andersen, bestyrelsesformand i Hirtshals Havn:

- Vi har over det seneste år fået mulighederne for at realisere en længe tiltrængt modernisering af Havnegadeområdet, og det er de muligheder, som vi nu har besluttet at udnytte. Vi vil med udgangspunkt i, at Hirtshals Havn er en erhvervshavn, skabe et område, der i respekt for erhvervsaktiviteterne i området lukke op for de unikke oplevelser, som samspillet mellem havn og by kan give, siger Anker Laden-Andersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062