23948sdkhjf

Aalborg Lufthavn: Bedste marts nogensinde

Udenrigstrafikken halter dog stadig.

I Aalborg Lufthavn vil årets tredje måned gå over i historien som den travleste marts nogensinde.

Med betjeningen af 124.465 passagerer noterede lufthavnen fremgang på 3,5 procent og altså samtidig ny marts-rekord.

Derudover var særligt de tre sidste dage i marts særlige, idet SAS påbegyndte sine fem ugentlige afgange til og fra Oslo, samtidig med at den første nye indenrigsrute siden 1938 blev afsløret, da Bornholm blev tilføjet som destination.

Direktør i Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen:

- Vintersæsonen er ved at være slut, og de første sommerruter starter snart. Derfor er det glædeligt at slutte af med endnu en månedsrekord – samtidig med, at den sidste hele måned med vintertrafik vidner om en fortsat stærk fremdrift for antallet af indenrigs- og charterrejsende, siger Søren Svendsen.

Chartertrafik gik frem med 7,7 procent, indenrigstrafikken viste fremgang på 11,5 procent, mens udenrigstrafikken fortsat bløder med en fremgang på 16,1 procent.

- Marts sidste år var den sidste måned Lufthansa fløj mellem Aalborg og Frankfurt. Derfor er marts 2017 naturligt mærket af dette, hvorfor vi ser en forventet tilbagegang. Men som sagt er udenrigsruterne i en positiv udvikling, og blandt andet de fem ugentlige afgange med SAS til Oslo kommer til at præge månederne fremadrettet, Søren Svendsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063