23948sdkhjf

Ti nye TX fra Unicarriers

Nye teknologier i forhold til seneste generation.

Unicarriers, der udvikler og producerer industritrucks, præsenterer til maj ti nye modeller af den elektriske truckserie TX med lasteevner fra 1,25 til 2 tons.

Den reviderede produktfamilie indeholder syv modeller i trehjulet udgave (TX3) og tre modeller i firehjulet udgave (TX4). Afhængigt af kravene findes TX4 i to og TX3 i tre forskellige chassislængder. Alle modeller er beregnet til løftehøjder på op til 7.000 mm og opnår en kørehastighed på op til 16 km/t (TX3) og 17 km/t (TX4).

- Den nye TX-serie adskiller sig teknologisk set væsentligt fra den forrige generation. Vigtige nyskabelser omfatter indførelsen af en elektrisk styring under anvendelse af et steer-by-wire-system, en fuldautomatisk parkeringsbremse og et effektivt højtrykshydrauliksystem. Disse teknologier reducerer energiforbruget og giver større ergonomi og sikkerhed under kørslen, lyder det fra Unicarriers.

Ifølge Unicarriers er TX-serien med et forbrug på 4,2 kWh i øjeblikket en af de mest økonomiske elektriske kontravægt-trucks på markedet.

- Der hører 16 funktioner til den omfattende sikkerhedspakke til TX. Stability Support System (S3) sørger for sikker drift af alle kørsels- og liftfunktioner. Teknologien måler løbende hastighed, styretøjets vinkel, mastebevægelse, løftehøjde og lastens vægt og griber korrigerende ind, hvis det er nødvendigt. Således bliver for eksempel kørehastigheden ved last og løftehøjde tilpasset og reduceres ligeledes automatisk i sving. Et interlock styresystem stopper truckbetjeningen, når operatøren forlader sædet. Adgangskontrol sker via PIN-koder, som aktiverer hver chaufførs personlige brugerprofil, lyder det fra Unicarriers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062