23948sdkhjf

Arbejdsgruppe skal fjerne byrder i transporten

Regeringen nedsætter transportgruppe.

Regeringens Virksomhedsforum har udvalgt transport som tema, og derfor har regeringen nedsat en arbejdsgruppe bestående af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Landbrug & Fødevarer samt Danmarks Rederiforening, der desuden suppleres af et projektteam med embedsmænd fra Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen.

Dermed vil der de kommende måneder blive sat fokus på reguleringen af transportsektoren i Danmark, lyder det i en skriftlig meddelelse fra Danmark Rederiforening.

Målsætningen er, at arbejdsgruppen skal bidrage med forslag til, hvordan reguleringen af transportsektoren kan forenkles, så det bliver nemmere at drive transportvirksomhed i Danmark.

Peter Olsen, transportpolitisk chef i Danmarks Rederiforening:

- Med det særlige fokus på transportsektoren er der en unik mulighed for at fjernet de byrder, som rederierne møder i deres hverdag. Det gælder både rederispecifikke regler og procedurer samt al anden offentlig regulering som eksempelvis tilsyn. Vi opfordrer alle medlemmer til at kast et kritisk blik på deres daglige rutiner i forhold til at skulle opfylde love og regler. Er der selv mindre forhold, der kan forbedres eller gøres nemmere, vil det være rigtig godt at få det frem i lyset, siger Peter Olsen.

Udvalgsarbejdet forventes afsluttet til oktober.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063