23948sdkhjf

Havnebestyrelse på lovlig grund

Politiet opgiver sigtelser mod fire bestyrelsesmedlemmer for Vejle Havn.

To forhenværende bestyrelsesformænd for Vejle Havn kan – sammen med to forhenværende næstformand i havnens bestyrelse – formentlig ånde lettet op. Sydøstjyllands Politi har besluttet at opgive sigtelserne for mandatsvig, underslæb eller skattesvig mod de fire forhenværende bestyrelsesmedlemmer.

Skandalesagen fra Vejle Havn om massivt overforbrug – blandt andet i forbindelse med rejser – fortsætter dog, da tre ansatte fortsat er sigtet i sagen.

Efter en omfattende efterforskning er Sydøstjyllands Politi kommet frem til, at der ikke foreligger tilstrækkelige beviser for et strafbart forhold, og yderligere efterforskning kan ikke forventes at føre til et andet resultat.

»Flere bestyrelsesrejser for Vejle Havn i årene 2010-2015 er blevet efterforsket, og det kan konkluderes, at der ikke har være tale om ekstravagante udgifter eller om rejser med en så udpræget privat karakter, at de er strafbare,« hedder det i pressemeddelelsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Skat har truffet afgørelser i skattesagerne, men de vedrører ikke straffesagen, som er efterforsket af Sydøstjyllands Politi.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad, har de fire bestyrelsesmedlemmer alle accepteret at betale skat af en bestyrelsesrejse til Miami i USA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078