23948sdkhjf

DSV udvider Bruun & Nielsen-samarbejde

Bruun & Nielsen skal stå for mere national distribution.

Transportvirksomheden Bruun & Nielsen A/S har indgået aftale om et udvidet samarbejde med DSV omkring National Distribution. Aftalen som Bruun & Nielsen A/S har indgået med DSV National Distribution, omhandler indhentning og distribution af stykgods til og fra postnumrene 5000-5999. I forvejen løser Bruun & Nielsen faste opgaver for DSV National Distribution og det er denne opgave der udvides.

Flere nye jobs

Opgaven betyder samtidigt at der yderligere skal ansættes ca. 15 medarbejdere, både chauffører, lager og administrativt personale.

- Vi er meget stolte over at DSV National Distribution har valgt os til opgaven, der medfører en skarp oprustning af vores materiel, personale og terminal, udtaler direktør Birger Nielsen, Bruun & NIelsen.

Det er Bruun & Nielsen A/S’s DNA at udføre distribution. Vi har mere end 30 års erfaring med fragt og distribution af dagligvarer, transport af køl og kolonialgods.

- Vi har med Bruun og Nielsen A/S fået en partner, som arbejder efter samme høje standarder som resten af vores distributionsnetværk. Virksomheden er lokalt forankret og har stor erfaring og succes med lignende kørsel. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en højere service samt et mere effektivt flow på Fyn. Desuden vil samarbejdet også styrke vores samlede nationale aktiviteter i hele Danmark, siger Nicolai Brix, Divisionschef i DSV.

Flytning.

Samtidigt oplyser Bruun & Nielsen, at selskabet holder flyttedag. Fra 1. maj 2017 overtager virksomheden en 3.500 m2 terminal samt 400 m2 kontor i Ejby.

- Den mulighed og den synergi det vil give, at vi får samlet en større del af vores transportopgaver på én lokation, vil betyde en mere effektiv logistikkæde som vil være til gavn for vores kunder og miljøet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062