23948sdkhjf

Mover opretter afdeling i Aarhus

Transportplatformen Mover har angiveligt brug for 200 chauffører med egen bil.

Transportplatformen Mover meddeler, at selskabet starter en ny afdeling i Aarhus. Selskabet – der kan beskrives som ”Uber” for godstransport – tilbyder formidling af fragtopgaver for privatpersoner og virksomheder via en online-platform, der er skabt omkring en app til smartphone.

Mover startede i København i 2015, hvor e-fragtbørsen – ifølge egne oplysninger – på rekordtid fik tilknyttet flere tusinde chauffører med egen bil.

Selskabet hævder også, at det siden starten har oplevet en ugentlig vækst på 10-20 procent.

Movers indmarch i Aarhus-området betyder, at selskabet angiveligt har brug for minimum 200 chauffører med egne biler, varevogne eller liftbiler.

- Lige nu skal vi bruge 200 chauffører i Aarhus. Men fortsætter udviklingen, får vi brug for endnu flere inden for de næste måneder, så tag endelig fat i os, hvis du er nysgerrig på at blive chauffør, udtaler Mover-stifter og CEO Martin C. Hansen i en pressemeddelelse.

De selvkørende Mover-vognmænd skal fragte privatpersoners IKEA-indkøb og DBA-fund, mindre butikkers varer ud til kunderne eller køre for Movers større erhvervskunder – ofte samme dag som kunderne bestiller.

Ifølge Movers pressemeddelelse hjælper virksomheden sine chauffører med alt fra forsikring til organisere sig, og Mover kommer til at tilbyde kompetenceudviklende kurser.

- Vi er en dansk virksomhed, der er bygget op om det danske arbejdsmarked i samarbejde med danske organisationer. Så vi overholder etik og regler, og tilbyder samtidig en gennemsigtig og fornuftig afregning, siger Martin C. Hansen.

80 procent af omsætningen går angiveligt til chaufførerne, og Mover forventer snart at udvide til Odense og Aalborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093