23948sdkhjf

Disruption i transportbranchen

ATG inviterede til konference.

Aarhus Transport Group (ATG) inviterede i går torsdag til konferencen ”Fremtiden er lige om hjørnet”, der fandt sted i det nye Havnecenter på adressen Vandvejen 7 på Aarhus havn.

Cirka 60 nysgerrige var mødt op til konferencen, hvis oplægsholdere havde et særligt fokus på at fortælle om innovation og disruption, der er udtryk, der i dag er på dagsordenen i alle brancher – og transport- og logistikbranchen er ingen undtagelse.

Især vakte Lars Mathiesen, der blandt meget andet fungerer som rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem, forsamlingens interesse. Et af budskaberne fra Lars Mathiesen var blandt andet, at forbrugerne altid i sidste ende bestemmer. Hvis en ny serviceydelse, der som eksempelvis taxaservice-selskabet Uber har ”disrupted” branchen, er en økonomisk og praktisk fordel for forbrugerne, så vil lovgivningen aldrig kunne stoppe den udvikling.

Herudover talte Prime Cargos administrerende direktør, Morten Nielsen, om selskabets forvandling fra at være en speditør, der leverer logistik, til at blive en IT-virksomhed, der sælger transport.

Læs mere om ATG-konferencen i kommende udgave af Danmarks Transport-Tidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063