23948sdkhjf

Millionordre til elektronikproducent

Kitron indgår aftale med tysk våbenproducent.

Den norske elektronikproducent Kitron har vundet en ordre fra en af europæisk våbenindustris sværvægtere Rheinmetall MAN Military Vehicles. Ordre-aftalen løber over fem år og kan ifølge en pressemeddelelse fra Kitron. Ordreværdien er op mod 250 millioner norske kroner.

- Vi kunne for halvandet år siden annoncere en ny kontrakt med Rheinmetall Defence Electronics. I den forbindelse har vi demonstreret en operationel effektivitet og evne til at opfylde vores forpligtelser, hvilket har åbnet nye muligheder i forhold til andre divisioner i Rheinmetall. Denne nye kontrakt med Rheinmetall MAN Military Vehicles er et typisk eksempel på, hvordan vi opdyrker nye forretningsområder ved horisontal integration med eksisterende kunder, siger Tommy P. Storstein, der er salgsdirektør i Kitron ASA.

Produktionen af elektronik, måleudstyr og kontrolenheder til Rheinmetall vil foregå på Kitrons fabrik i Litauen.

Kitron har EMS-produktionsanlæg i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Selskabet beskæftiger 1200 ansatte og er blandt meget andet leverandør til det omstridte Joint Strike Figther-projekt – Lockheed Martin F-35 Lightning II kampfly.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082