23948sdkhjf

Stort arbejde sættes i gang.

Odense: Nu starter ombygningen af til- og frakørsel 52.

Til- og frakørsel 52 i Odense SV bliver i 2017 bygget om til et Dynamisk Ruderanlæg for at skabe bedre fremkommelighed for trafikken.

Ledningsejere har været i gang med at flytte ledninger omkring rampekrydset siden november 2016. Ultimo februar går entreprenøren i gang med at ombygge den nuværende til- og frakørsel 52 til et såkaldt Dynamisk Ruderanlæg for at afhjælpe trængselsproblemer og forbedre fremkommeligheden.

I anlægsfasen mellem april og oktober 2017 bliver det nødvendigt med omlægning af trafikken, så entreprenøren kan udføre arbejdet. Der bliver tale om indsnævring/spærring af kørebanen, samt lukning af ramper og Assensvej. Der vil blive anvist alternative omkørselsruter.

Vejdirektoratets projektleder Annette Jørgensen beklager de eventuelle gener, som trafikanterne måtte få undervejs.

-Det er en omfattende ombygning af til- og frakørslen, vi skal i gang med, og den vil vare det meste af året. Derfor kan det ikke undgås, at de mange trafikanter, som benytter Assensvej og til- og frakørslen, vil mærke til det, siger Annette Jørgensen.

-Det er en smart og innovativ trafikløsning, som blandt andet er anvendt flere steder i USA med succes. Erfaringen siger, at det hjælper til, at mindske trængslen og øge fremkommeligheden, hvilket netop er projektets formål. Jeg glæder mig til, at vi nu går i gang med ombygningen, siger Annette Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094