23948sdkhjf

UPS får ny nordisk landechef

Dansker i spidsen.

UPS offentliggør i dag, at Frank Jørgensen bliver landechef for UPS i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Den nye rolle giver Frank Jørgensen ansvar for mere end 1.800 medarbejdere, ansvar for drift, virksomhedens udvikling og strategi. Frank Jørgensen overtager efter Jose Maria Odriozola, der har fået en stilling som driftschef for UPS i den latinamerikanske region.

-UPS ser et stort potentiale for UPS i Norden. UPS investerer 2 milliarder dollars i europæisk infrastruktur frem til 2019, hvilket inkluderer store investeringer i Norden, Frank Jørgensen har stor erfaring inden for logistiksektoren i Norden, hvilket kan hjælpe vores kunder ind på nye og voksende markeder, siger Nando Cesarone, President hos UPS Europe.

Frank Jørgensen, der er fra Danmark, medbringer mere end 25 års erfaring inden for logistikbranchen til UPS.

-Jeg er meget begejstret for at blive en del af UPS og deres stolte historie. UPS har en ambitiøs vækststrategi for landende i Norden, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med teamet for at levere det høje serviceniveau, som vores kunderne associerer med UPS, siger Frank Jørgensen.

UPS har lanceret flere nye serviceydelser/muligheder til kunderne i Norden i 2016, inklusiv UPS Access Point i Danmark, Finland, Norge og Sverige, som er smarte pakkeafhentnings- og afleveringsmuligheder hos lokale forretninger med udvidet åbningstid, fx supermarkeder, kiosker og tankstationer. UPS har desuden forbedret leveringstiden for deres mest prisvenlige levering UPS Standard. Kunderne kan derfor få hurtigere levering af deres produkter fra Danmark til destinationer i Central- og Østeuropa samt Schweiz, og fra Sverige og Finland til Schweiz.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094