23948sdkhjf

ATG-konference om innovation og disruption

"Fremtiden er lige om hjørnet".

Aarhus Transport Group (ATG) arrangerer i starten af marts konferencen ”Fremtiden er lige om hjørnet”, hvor gruppen, der i 22 år har arbejdet for transportens interesser i det østjyske, har samlet et hold af specialister, politikere og erhvervsfolk til at komme med bud på, hvordan fremtiden ser ud med deres øjne.

Konferencen består blandt andet af oplæg fra Lars Mathiesen, CEO i Frost Management og Associate Director i Deloitte, der vil tale om innovation og disruption fra et transportfagligt synspunkt.

Herudover kan de fremmødte se frem til oplæg af Jakob Flyvbjerg Christensen – havnedirektør i Aarhus Havn, Kristian Würtz – rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Lasse Repsholt – sektorchef hos Danske Busvognmænd, Peter Høgsberg – direktør i Aarhus Lufthavn, Flemming Nordentoft – shipping manager, Transport & Compliance i Grundfos A/S, Morten Nielsen – administrerende direktør i Prime Cargo A/S samt Poul Bruun – innovationschef i ITD.

”Fremtiden er lige om hjørnet” finder sted 2. marts kl. 13-17 i Det Nye Havnecenter, Vandvejen 7 i Aarhus, og seneste tilmelding er 27. februar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078