23948sdkhjf

Stor interesse for VVM-rapport

Næstved-Rønnede motorvejen har fået 473 høringssvar.

Høringen af Vejdirektoratets VVM-redegørelse om en mulig motorvej mellem Næstved og Rønnede har kastet rigtig mange tilbagemeldinger af sig.

En del af dem kan karakteriseres som erklæringer, der rummer en grundlæggende støtte til vejprojektet. Men derudover bliver bekymringer over miljøforhold og støjgener også nævnt i en række af høringssvarerne, ligesom fordele og ulemper ved de enkelte linjeføringer bliver sat til debat.

-Vi har i alt modtaget 473 høringssvar, hvilket er oppe i den højere ende for et projekt af denne karakter, siger projektchef Ulrik Larsen fra Vejdirektoratet.

-En del er disse høringssvar er støtteerklæringer til projektet, hvilket ikke er noget, vi oplever så tit – i hvert fald ikke i det omfang. Det er vores indtryk, at erhvervsforeningen og kommunens opfordringer på de sociale medier tilsyneladende har medført et relativt højt antal af positive tilkendegivelser omkring projektet. Men derudover har vi naturligvis også modtaget mange høringssvar, der forholder sig kritisk til vejprojektet, enten helt eller delvist.

-Nu er vi i gang med at behandle høringssvarene. Vi sender ikke svar ud til alle, men samler vores bemærkninger i et høringsnotat. Høringsnotatet vil blive lagt ud på hjemmesiden sammen med de mange høringssvar i fuld længde, siger Ulrik Larsen.

Undersøgelsen af en mulig motorvej mellem Næstved og Rønnede blev sat i gang på baggrund af den brede politiske aftale ”Udmøntning af disponible midler i Infrastrukturfonden” fra 2014 mellem Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Det Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094