23948sdkhjf

Færdselsstyrelsen inviterer til fyraftensmøde

Dialog om nye veje i virksomhedskontrollen.

Færdselsstyrelsen inviterer til åbent fyraftensmøde den 22. februar om nye veje i virksomhedskontrollen. Mødet er åbent for alle interessenter i transportbranchen.

Færdselsstyrelsen har i de seneste måneder gennemført en række kontroller med vognmandsvirksomhedernes efterlevelse af reglerne i køre- og hviletids- og tachografordningen ved fysiske besøg hos vognmandsvirksomhederne.

Kontrol hjemme i virksomheden er gennemført som en del af projektet ’Nye veje i virksomhedskontrollen’. Denne omlægning har til formål, at lette kontrollen og dette særligt for de virksomheder, der er bedst til at efterleve reglerne. Kontrol i virksomheden giver desuden bedre mulighed for at vejlede virksomhederne på stedet om mindre alvorlige fejl, der kan skyldes misforståelser, sjusk eller forglemmelser.

For at evaluere de hidtidige erfaringer og for at drøfte, hvordan metoden kan forbedres inviterer Færdselsstyrelsen til et fyraftensmøde onsdag den 22. februar 2017 kl. 15.30-17.30 hos Færdselsstyrelsen, Sorsigvej 35, 6760 Ribe (i Amtsrådssalen).

Her gennemgåes erfaringer fra projektet og deltagerne kan sammen drøfte, hvordan kontrollen kan udføres bedre og mere effektivt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062