23948sdkhjf

Dansk Industri-pris til vognmand

Vognmandsforretning på Mors vinder DI's initiativpris

Fredsø Vognmandsforretning, som før har gjort sig særdeles bemærket på trafiksikkerhedsområdet, vinder nu DI’s initiativpris for at installere et IKT-system i samtlige biler, som viser, hvordan bilerne præsterer – til gavn for miljøet og trafiksikkerheden.

Direktør i Fredsø Vognmandsforretning og DTL - formand for Morsø Vognmandsforening Benny Nielsen og hans chauffører kan nu løbende følge med i oplysningerne i de enkelte lastbiler på en mobil-app, der er udviklet til formålet. Ud over et mindre forbrug af brændstof har systemet øget leveringssikkerheden og forbedret trafiksikkerheden, oplyser DI.

Benny Nielsen og Fredsø Vognmandsforretning, løb i 2014 af med DTL-titlen Årets Transportvirksomhed og udtalte den gang, at ”Det er en hæder, som gør medarbejderne glade og stolte af deres arbejdsplads. Og det skaber god opmærksomhed blandt kunderne”.

Forretningen blev da karakteriseret som en god arbejdsplads med fokus på sikkerhed og forebyggelse. Nu er det så både miljøet og trafiksikkerheden, der er kommet i fokus og blevet belønnet med DI initiativprisen overrakt af H.K.H. Prins Joachim.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063