23948sdkhjf

Millionordre fra spansk kunde

ECM Industries skal levere og montere avanceret udstyr til komposit-produktion.

En unavngiven stor spansk kunde, der producerer komposit-elementer, har valgt ECM Industries i Øster Starup som leverandør af avanceret produktionsudstyr.

Den danske metalvirksomhed skal producere og montere det avancerede udstyr hos den spanske kunde.

»Vi har med kunden indgået en aftale om at producere og teste anlæggene så de er fuld

funktionsdygtige når de ankommer til kundens produktionsfaciliteter. Vi råder over alle mulighederne til fremstillingen her i huset, hvilket har gjort at vi kan producere og teste hurtigt,« skriver ECM Industries.

Det er mange års erfaring, udvikling og produktion af specialløsninger har gjort den danske virksomhed til en stærk samarbejdspartner på området, hvilket kunden har lagt vægt på.

Det er ECM Industries R&D-afdeling, der har formået at hente millionordren til firmaet, der ser et stort potentiale indenfor produktionen af kompositelementer – et område, der har oplevet stor vækst i de seneste år.

Logistik-udstyr

ECM Industries har også annonceret en en stor ordre på automatiseret logistikudstyr. Også her har kunden angiveligt lagt vægt på Øster Starup-virksomhedens evne til at leverer en total-løsning, lige fra costoptimering, til produktion, overfladebehandling, el og styringsmontage, samt test og levering direkte på kundens produktionsenhed.

»Det glæder os at 2 så vidt forskellige områder trækker på vores kapaciteter,« skriver selskabets ledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078