23948sdkhjf

Maersk Oil flytter til Esbjerg

Danske aktiviteter samles i afdelingen i Esbjerg.

A.P. Møller-Mærsks danske aktiviteter samles i de kommende måneder i Esbjerg. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Omstruktureringen af Maersk Oils danske forretningsenhed (Danish Business Unit (DBU)) skal forenkle organisationen i Danmark for at forbedre effektiviteten.

Den nye organisation skal danne fundamentet for en mere omkostningseffektiv operativ drift, der skal maksimere produktionen, og sikre at fremtidige investeringer udnytter det fulde potentiale i den danske del af Nordsøen.

Første fase af planen skal være fuldført inden udgangen af første kvartal i år.

Alle ansatte i Maersk Oils DBU vil blive samlet i Esbjerg. Planen betyder, at selskabet forventer at op til 160 ansatte i den danske afdeling skal ud og søge nyt arbejde.

- Vores ansatte har udført et stort og godt arbejde for at bringe Maersk Oil til den position, vi har i dag. Og vi anerkender, at denne meddelelse vil skabe usikkerhed for dem. Det er imidlertid et nødvendigt skridt, hvis vi skal forblive konkurrencedygtige i den danske del af Nordsøen og i hele Maersk Oil, udtaler COO Martin Rune Pedersen fra Maersk Oil.

Den administrerende direktør for Maersk Oil DBU, Patrick Gilly, siger:

- Den plan vi har annonceret i dag vil sikre vores langsigtede fremtid på et bæredygtigt grundlag, og det er et vigtigt skridt i vores indsats for at understøtte Maersk Oils ambitioner i Nordsøen. Den forenklede organisation vil gøre os i stand til at drive en slankere og mere integreret operation, med et vedholdende fokus på at skabe maksimal værdi med en sikker drift af de eksisterende olie- og gasfelter i den danske del af Nordsøen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063