23948sdkhjf

Unik forretning på Aarhus Havn

Eneste af sin slags i Østjylland.

Hos CTC Container and Tank Cleaning har man siden 1980’erne nydt godt af Aarhus’ placering som trafikalt knudepunkt – med E45 i baghaven og midt på en af landets største erhvervshavne.

CTC har siden 2007 haft sin nuværende placering på adressen Vandvejen 5, hvor selskabet i øvrigt er nærmeste nabo til det nyopførte Havnecenter, hvorfra selskabet udfører miljørigtig rensning af tankbiler, tankcontainere, silotanke og containers.

Inden da befandt CTC sig på den nuværende Aarhus Ø, der i dag er lavet om til især boligbyggerier.

Unik pallette

Ifølge CTC er selskabet det eneste af sin slags i hele Østjylland, mens der findes en håndfuld tilsvarende i resten af landet.

Det skyldes, at selskabet udfører en helt særlig pallette af services til kunderne, der typisk er virksomheder i transportbranchen, der beskæftiger sig med fødevareindustrien. CTC råder både over en stor vaskehal til indvendig vask af tanktrailere, vaskehal til forefaldende udvendigt vaskearbejde samt operation til opvarmning af fyldte tanke.

Det fortæller Michael Clausen, der er direktør og daglig leder af CTC:

- Vi har et automatiseret vaskeanlæg, hvor vi tager os af tankbiler, der har kørt med fødevarer. Det kan eksempelvis være en tankvogn, der har kørt med chokolade og efterfølgende skal fragte vegetabilsk olie – her er en tankrensning påkrævet. Det foregår med vaskerobotter, der vasker tankene gennem dækslet i toppen af tanken, og det tager typisk mellem en halv og en hel time. Når rensningen er færdig, udstedes der et certifikat, og tanken plomberes, siger Michael Clausen, der har været tilknyttet CTC siden 2013.

Han tilføjer, at selskabet også udfører opvarmning af fyldte tankcontainere, der har været udsat for kulde:

- Vi tilbyder også opvarmning af fyldte tanke med flydende gods som eksempelvis fiskeolie. Det kan konkret dreje sig om, at der kommer en tankcontainer ind med skib, som skal videre til en dansk fabrik. Men i nogle tilfælde kan godset ikke læsses af, hvis det har været udsat for kulde, og så kan man køre her forbi og få varmet den op. Det tager typisk et døgn eller mere – afhængigt af godset, lyder det fra Michael Clausen der tilføjer, at CTC desuden råder over en vaskehal, hvor chauffører selv kan komme og vaske deres trækker eller trailer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062