23948sdkhjf

Thyborøn Havn uddeler årets initiativpris

Det sker for 15 gang.

Årets prismodtager er Thyborøn Shipyard og de to moderselskaber Kynde & Toft og Thyborøn Skibs & Motor.

Prisen tildeles for ”Initiativet til etablering af flydedokfaciliteter i Thyborøn Havn”

Det har i mange år været et ønske at få etableret bedre dokfaciliteter i Thyborøn Havn, og der har gennem årene været gjort flere tiltag for, at det skulle lykkes.

Kynde & Toft og Thyborøn Skibs & Motor er to store maritime smedevirksomheder på Thyborøn Havn, som ikke kun arbejder lokalt, men har bred kontakt og relationer til den maritime sektor både nationalt og internationalt. I 2015 tog de to virksomheder initiativet til at investere i en flydedok og hente den hjem fra Gøteborg. Dermed kunne et længe næret ønske endelig gå i opfyldelse.

Flydedokken ankom i juli 2015 til Thyborøn Havn og gennem et forbilledligt samarbejde mellem initiativtagerne og Thyborøn Havn, kunne flydedokken i maj måned i år indvies og tages i brug i et nyt havnebassin, som blev planlagt og bygget på under et år.

Thyborøn Havns direktør siger i forbindelse med uddeling af prisen:

- Kynde og Toft og Thyborøn Skibs & Motor har ikke kun taget et fantastisk initiativ og vist vilje til at investere. De to firmaer har også været særdeles dygtige og engagerede samarbejdspartnere i at finde løsninger på alle de udfordringer, som skulle løses på ganske kort tid for at få hele projektet til at lykkes.

Indstillingen til prisen foretages af et udvalg på fire personer med kendskab til både erhvervslivet, havnen og fiskerierhvervet. Valget af prismodtager var i år let, da alle fire havde én og samme kandidat til prisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062