23948sdkhjf

Scania moderniserer anlæg i Horsens

Forbedrede forhold for kunder og ansatte.

I april 2017 åbner Scania dørene til et nyrenoveret og moderne værksted i Horsens for at forbedre kundeforholdene, opgradere mekanikeruddannelsesfaciliteterne og udnytte værkstedskapaciteten bedre.

Scanias renoverede anlæg i Horsens vil fremover kunne tilbyde helt nye og moderne indskrivningsfaciliteter og et behageligt opholdsrum for ventende gæster. Derudover vil værkstedspersonalet få bedre bade- og omklædningsfaciliteter, et nyt koldlager og meget mere.

- Scania er et kvalitetsmærke og for at fastholde vores konkurrenceevne er det vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde vores kunder den mest professionelle service i de bedste rammer, fortæller servicedirektør Allan Kiby.

Scania er i trekantområdet repræsenteret med 4 store værksteder, hvilket er en overkapacitet i forhold til den nuværende markedssituation. Derfor har Scania Danmark besluttet fremover at samle alle aktiviteterne på de tre Scania-anlæg i Horsens, Fredericia og Kolding.

- Det kræver store investeringer at holde vores anlæg tidssvarende i forhold til arbejdsmiljø, effektivitet og kundefaciliteter. Da Scania-anlægget i Vejle er et lejemål, som snart udløber, og mange af vores kunder er placeret tæt på Horsens, giver det mest mening at lukke Vejle-anlægget, når Horsens-anlægget står klar, fortæller servicedirektør Allan Kiby.

Scanias uddannelsescenter for mekanikere, som hvert år afholder 1.200 uddannelsesdage for Scanias autoriserede værksteder, vil blive flyttet fra Vejle til forbedrede forhold i Horsens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079