23948sdkhjf

Liller og KK går sammen med Nagel

Nagel danner joint venture med Liller Trans A/S og KK Logistic A/S.

Nagel Danmark A/S, Liller Trans A/S og KK Logistic A/S indgik 2. december 2016 aftale om samarbejde på distribution og lager af tørgods, køle- og frostvarer i Danmark.

Etableringen af Joint Venturet Nagel Liller A/S vil ske, så snart godkendelse fra konkurrencemyndighederne foreligger. Godkendelsen forventes i starten af det nye år.

Det fælles samarbejde bygger på et stærkt fælles værdigrundlag, hvor god kvalitet, troværdighed og kundeservice står i centrum.

Med etableringen af Nagel Liller A/S vil selskabet være rustet til at tilbyde sine kunder konkurrencedygtige løsninger indenfor distribution og lager til såvel tørgods som frost og køl. Med afdelinger i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov med 17.500 m2 under tag, tilbydes en ægte national dækkende service med nærhed til både afsender og modtager.

Nagel Liller A/S vil kunne imødekomme kundernes stigende krav til Just In Time, dag til dag samt nat leverancer og fødevarebranchens efterspørgsel efter hurtigere gennemløbstid og kortere ordrecyklus.

Hele Europa

Gennem Nagel-Groups eget netværk kan der tilbydes fødevaretransporter videre til hele Europa – i alle sendingsstørrelser og temperaturklasser, en enestående fordel for det nye selskab og dets kunder.

Nagel Liller A/S kommer til at råde over 150 trækkere og 300 trailere og udover eget materiel, indsættes, som i dag, selvstændige vognmænd som underleverandører.

Velkendte kræfter indenfor national transport og logistik kommer til at drive selskabet, da direktionen udgøres af Peter Kristian Kristensen og Thomas Lindahl Christensen.

KK Logistic A/S og Liller Trans A/S vil overføre alle deres aktiviteter til Nagel Liller A/S og dermed ophøre med at drive selvstændig virksomhed, når Joint Venture gennemføres. Nagel Danmark A/S overfører sin nationale forretning i Joint Venture, men bibeholder sin internationale transport og logistik forretning i Nagel Danmark A/S og fortsat med hovedsæde på adressen i Padborg.

Om Liller Trans A/S:

Liller Trans A/S er et familieejet transportfirma, der har fragtet varer rundt på de danske veje siden 1939. Forretningen har nu udviklet sig til en topmoderne virksomhed som i dag ejes af Thomas L. Christensen, der er tredje generation. Med 75 år på bagen har Liller Trans’ kernekompetencer også udviklet sig. I de unge år handlede det om turene mellem Odense og København, mens paletten i dag også tæller fragt og distribution af køle-, fryse- og tørvarer, transport af stykgods og drift af lagerhotel til alle slags varer.

Om KK Logistic A/S

Lehmann Jensen, der senere skiftede navn til KK Logistics, blev grundlagt som en skibsmæglervirksomhed i 1933 på Lemvig Havn. I slutningen af halvfjerdserne købte firmaet de første lastbiler og i 1989 indtrådte firmaet i det landsdækkende Dansk Distribution A/S. Firmaet råder i dag over en moderne vognpark og en effektiv organisation, der er specialiseret i tørgods opgaver.

Om Nagel-Group

Nagel-Group med hovedsæde i Versmold, Tyskland har specialiseret sig i levnedsmiddel-logistik og opererer i dag over hele Europa. I over 100 afdelinger beskæftiger Nagel-Group mere end 12.000 ansatte i 16 lande. Senest opnåede selskabet en omsætning på 1,7 mia. Euro. Dagligt transporterer koncernen fødevarer i alle sendingsstørrelse og temperaturklasser. Om det er frostvarer, kød, mælkeprodukter, kaffe eller konfekture – så bidrager Nagel-Group dagligt til, på vegne af industri og handel, at forbrugere i hele Europa på Point of Sale kan få den rigtige vare, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kvalitet. På den måde er Nagel-Group en væsentlig medvirkende faktor til kundens succes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094