23948sdkhjf

Danske speditører byder op til bal

Speditør-direktør: Udnyt vækstmulighederne.

I et debatindlæg i Børsen byder adm. direktør i Danske Speditører Martin Aabak velkommen til den nye erhvervsminister Brian Mikkelsen, og minder ham om logistikken.

Andetsteds i dagens Børsen forklarer Martin Aabak nærmere om ideen, skriver Danske Speditører i et nyhedsbrev på brancheorganisationens hjemmeside.

- I stedet for at blive ved at tænke traditionelt skal vi spørge, hvordan logistikken i større omfang end i dag kan tilbyde kunderne i industrien bedre og mere effektive ydelser, der understøtter og udvikler produktionen.

Han mener, at danske speditørers bidrag til landets udenrigshandel kan udvikle sig til at blive endnu større.

- Det kræver vækstinitiativer, der ikke blot kan gavne speditions- og logistikbranchen, men som også kan styrke væksten og beskæftigelsen i industrien, siger han.

- Vi skal have lagt en klar strategi for vækst. Vi skal samle landets centrale aktører og politikere for at se på, hvordan vi kan skabe nye arbejdspladser.

Martin Aabak mener, at alle vil kunne vinde ved at starte en bred dialog om vejene til vækst inden for spedition og logistik.

- Inden for branchen har vi nok en god fornemmelse for, hvad der skal til, men det er vigtigt, at alle parter med indsigt i speditions- og logistikbranchen sidder med. Vi skal derfor også invitere folk ind, som ikke har deres daglige gang i branchen. Vi har brug for ideer udefra, fortæller han.

Han tænker f.eks. på 3F, på de ledende organisationer i øvrigt, men også på kommuner og de relevante myndigheder, transportkøbere, logistikoperatører og speditører. Altså alle led i transportkæden.

- Vi skal sætte os omkring bordet og spørge, hvad skal der egentlig til, for at vi kan skabe en effektiv forsyningskæde. siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125