23948sdkhjf

Q8 og Danske Speditører fortsætter parløb

Fokusgruppe er kommet med forslag.

I efteråret 2015 indledte Q8 og Danske Speditører et samarbejde med det formål, at få afdækket potentielle ønsker fra medlemmer af Danske Speditører til en given samarbejdspartner inden for dieselleverance.

Hvad kan speditørerne godt tænke sig, at dieselleverandørerne leverer, og savner speditøren noget i deres daglige samarbejde?

Dette ønske om at få afdækket muligheder i samarbejdet speditør/dieselleverandør imellem, udmøntede sig i afholdelsen af en fokusgruppe der blev afviklet i foråret 2016. I fokusgruppen deltog 6 medlemsvirksomheder fra Danske Speditører, og forløb sig over en eftermiddag. I spidsen for fokusgruppen stod en konsulent, arrangeret af Q8. Mange tanker og ideer blev vendt og bolde kastet i luften, og resultatet af dette er en liste med helt konkrete punkter, som kan optimere samarbejdet de to parter imellem. Opgaven er nu at få prioriteret punkterne og få dem operationaliseret.

Planen er, at Danske Speditører i starten af det nye år skal udvælge, hvilke projekter, der startes med, og se på hvordan vi skaber de bedst mulige nye produkter.

Fortsættelsen af samarbejdet betyder også, at aftalen om at medlemmer af Danske Speditører får adgang til fordelagtige priser på diesel og benzinkort fortsætter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062