23948sdkhjf

LEMAN-chef påtager sig ny opgave

Thomas Krøyer ind i Greve ErhvervsCentrets bestyrelse.

Den danske transport- og logistikvirksomhed LEMANs topchef Thomas Krøyer er nyt medlem af bestyrelsen i ErhvervsCentret i Greve. En af hans opgaver bliver at være med til at understøtte, at de lokale virksomheder i en god dialog og et tæt samarbejde med ErhvervsCentret og Greve Kommune har de bedste rammer til at udvikle deres forretning og skabe nye arbejdspladser.

Det er en erfaren erhvervsmand med en bred international tyngde inden for speditionsbranchen, der pr. den 24. november 2016 repræsenterer Greves erhvervsliv som medlem af bestyrelsen i ErhvervsCentret.

49 årige Thomas Krøyer er uddannet fra Nykøbing Falster Handelsskole. Han har en lang karriere bag sig med ledelse af transport og logistik i både Danmark, England, Tyskland, Schweiz og Luxembourg, først hos Samson Transport i Taastrup og England, senere for DSV samt Kuehne + Nagel. I dag er Thomas Krøyer adm. direktør hos LEMAN.

Internationalt fokus

Greves borgmester Pernille Beckmann, der er formand for ErhvervsCentrets bestyrelse, ser frem til samarbejdet med Thomas Krøyer, der i ErhvervsCentrets bestyrelse erstatter Hardy Petersen, som går på pension.

- Det glæder mig, at en af landets respekterede og erfarne transportchefer har takket ja til at indtræde i ErhvervsCentrets bestyrelse. Udover at Thomas Krøyer er en behagelig person at være sammen med, er han en meget vidende og resultatorienteret forretningsmand. Han har et stort netværk og en fin fornemmelse for, hvad der rører sig på den korte og lange bane i erhvervslivet på eksportområdet, og så har han ikke mindst en enestående indsigt i, hvad der sker på den internationale bane, udtaler Pernille Beckmann.

God spiller med på holdet

Også Tina Charlotte Koeffoed, der er daglig leder af ErhvervsCentret og Greves erhvervs- og turistchef, glæder sig til at få Thomas som sparringspartner i bestyrelsesarbejdet.

- Vi har været meget glade for at have Hardy Petersen i bestyrelsen og har med Thomas Krøyer fået en rigtig god spiller med på holdet. Thomas er en fremragende forretningsmand med næse for at gøre en god forretning, og så er det en styrke, at han er Greveborger og har et godt netværk i kommunen. Da en af Greves styrker som erhvervskommune er at være hjemsted for aktører inden for handel, transport og logistik, er det et stort plus for os at have fået en garvet transportchef som Thomas med ombord i ErhvervsCentrets bestyrelse. Han har uden tvivl et skarpt blik for alt det nye, der sker lokalt som globalt, siger Tina Charlotte Koeffoed.    

Thomas Krøyer nåede af to omgange at tilbringe næsten 15 år i udlandet, da han den 1. september 2014 vendte tilbage til Danmark og bosatte sig i Greve for at overtage direktørjobbet hos LEMAN efter Hardy Petersen. Her har han fortsat den gode fremdrift med vækst og et stigende overskud i selskabet. Thomas Krøyer ser frem til at samarbejde med Erhvervscentrets daglige leder Tina Charlotte Koeffoed, der også er Greves erhvervs- og turistchef og borgmesteren samt de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

- Jeg er beæret over at få mulighed for at bidrage til den succes og fremgang, der allerede i dag kendetegner mange af Greves lokale virksomheder. Jeg tror, at jeg med mit internationale fokus og erfaring med eksport i transport- og logistikverdenen særligt kan bidrage med input til industriens udfordringer. Men jeg glæder mig rigtig meget til at repræsentere hele det lokale erhvervsliv i ErhvervsCentrets bestyrelse. Det motiverer mig meget, at Greve er en af landets mest erhvervsvenlige kommuner. Jeg håber, at min indtræden i bestyrelsen vil føre til, at attraktiviteten i Greve og Greves tiltrækningskraft yderligere styrkes i fremtiden, fortæller Thomas Krøyer.    

ErhvervsCentrets bestyrelse:

Pernille Beckmann, borgmester i Greve og formand for ErhvervsCentrets bestyrelse. Morten Dahlin, formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget i Greve. Claus Thykjær, kommunaldirektør, Greve Kommune. Hans Barlach, byrådsmedlem, Greve Kommune. Niels Hermansen, CEO,DNP. Niels Techen, direktør, Helmer Christiansen A/S og formand for Håndværksrådet. Henrik Kjeldskov, indehaver, Kjeldskov & Co. Thomas Krøyer, adm. direktør/Group CEO, LEMAN Holding & International Transport System A/S. Christian Gravesen, Global Logistics Manager, Tiger, Denmark A/S. Anette Bordum, centerchef, Centerforeningen Waves. Torben Hoffmann, Indehaver, GardinDesign.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062