23948sdkhjf

ILT knyttes tættere til ITD-koncernen

Aktiviteter samles.

Innovation Center for Logistics and Transport - ILT bliver nu knyttet tættere til ITD-koncernen. Det sker som et led i, at ITD rebrander og samler en række aktiviteter under ITD-logoet.

Det skyldes et ønske om at vise et samlet billede af, hvad ITD står for, og hvad vi kan levere, lyder det fra ITD.

- Det har været en stor succes at etablere ILT, og vi er lykkes med en række innovative projekter. Men nu er det tid til status. Vi har derfor valgt at få ILT tættere på huset, da det giver god mening i den igangværende proces, og da vi i højere grad ønsker at ensarte vores aktiviteter, tager vi innovationscentret ind under ITD. Vores sigte er, at vi dermed fremstår mere som en sammenhængende organisation, siger John Thomsen, som er konstitueret administrerende direktør i ITD.

Poul Bruun vil fortsat være innovationschef i ILT, og han vil fortsætte sit arbejde med at tegne billedet af fremtidens transport- og logistiksektor og hjælpe de virksomheder, der har behov for hjælp til nye, spændende projekter. ILT fortsætter sine innovationsaktiviteter - både som medvirkende kraft og som facilitator for større eksterne og interne projekter.

Opgaverne i ILT vil ud over fortsat fokus på medlemsrettede innovationsprojekter og samarbejder i projekter med eksterne aktører også dykke mere målrettet ned i det direkte erhvervspolitiske arbejde til gavn for branchen.

- Vi har med de seneste års arbejde med innovation i sektoren fået øjnene op for, at der er et øget behov for at få etableret ordentlige rammebetingelser, der matcher den fremtid og udvikling, vi kigger ind i. Den øgede digitalisering af sektoren og erhvervslivet tager om sig, og her er det vigtigt, at vi er med erhvervspolitisk. Det er en vigtig opgave, og det vil komme vores medlemmer til gode, at vi tager hånd om disse ting, siger Poul Bruun, innovationschef i ILT - ITD’s innovationscenter.

- Vi skulle jo gerne være med i teten, så vi kan sikre, at de danske transport- og logistikvirksomheder fortsat står stærkt i konkurrencen med resten af Europa, siger Poul Bruun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125