23948sdkhjf

Sax-Trans hædret

Modtager Lolland-Falsters Erhvervspris.

Lolland-Falsters Erhvervspris blev uddelt for 34. gang onsdag den 26. oktober. Blandt et felt af seks meget stærke finalister valgte dommerpanelet at tildele prisen for 2016 til Lolland-Falsters største transportvirksomhed Sax-Trans.

Erhvervsprisen uddeles i samarbejde mellem erhvervsfremmeorganisationen Business Lolland-Falster og Nordea. Filialdirektør Flemming Jørgensen, Nordea præsenterede prismodtageren som: "en virksomhed, der brænder for landsdelen og er med til at fastholde og udbygge arbejdspladser på Lolland-Falster i en branche, som kan være stærkt udfordret".

Sax-Trans har mere end 30 år på bagen og drives af stifter Flemming Werner Jensen og hustruen Karin Jensen. Transportvirksomheden har 75 ansatte og afdelinger i Sakskøbing, Nykøbing F. og Nakskov.

Mere stabilitet på Lolland-Falster

Inden prisoverrækkelsen var der korte oplæg fra Nordea-direktør Michael Frisch, formand for Lolland-Falsters ambassadørkorps Peter Engberg Jensen og revisor Christian Knud Jørgensen, Deloitte. Her blev det understreget, at erhvervslivet på Lolland-Falster på to områder udmærker sig i forhold til det øvrige Danmark: Arbejdskraften er mere stabil, og virksomheds-væksten er ligeledes mere stabil.

-Vi er ikke blinde over for, at vores landsdel har udfordringer på samme måde, som det gælder for de øvrige anske provinsområder, men det glæder mig, at vi kan pege på forhold, hvor vi træder ud af mængden,

siger direktør Mikkel Wesselhoff.

-Vi arbejder da også på at give virksomhederne de bedste rammer at drive virksomhed i, så vi i 2020 kan sige, at Lolland-Falster er det sted i Greater Copenhagen, hvor det er bedst af drive virksomhed, siger direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062