23948sdkhjf

Ny ledelse i Schmitz Cargobul

Schmitz Cargobull Danmark A/S får ny ledelse.

Gregor Rein og Stefan Ketteler-Eising overtager ledelsen af Schmitz Cargobull Danmark A/S fra 1. januar 2017.

Gregor Rein (34) overtager stillingen som administrerende direktør for Schmitz Cargobull Danmark A/S, og Stefan Ketteler-Eising (38) som Head of Finance and Administration i den nordiske salgsregion fra den 1. januar 2017.

Farvel til Aaskov og Lützen

Kim Aaskov (nuværende administrerende direktør) og Kenneth Lützen (nuværende Head of Finance and Administration) har begge selv valgt at fortsætte deres professionelle karrierer udenfor Schmitz Cargobull koncernen. Begge har de i mange år bidraget væsentligt til den ’blå elefants’ enestående position indenfor salg af både nye og brugte køretøjer, samt tilhørende serviceydelser i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Boris Billich (Sales Director of Schmitz Cargobull AG) fremhæver deres ekstraordinære indsats og store kunde engagement.

- Kim Aaskov og Kenneth Lützen har ledet virksomheden på rette kurs i løbet af deres tid hos Schmitz Cargobull Danmark A/S, og har efterladt et afgørende aftryk på virksomheden og markedspositionen – selvom dette til tider har været forbundet med store udfordringer. Det er nu vigtigt, at vi fortsætter på samme succesfulde kurs, med det nye management team, i årene fremover, udtaler Billich. Han takker Kim Aaskov og Kenneth Lützen for deres indsats, og ønsker dem held og lykke med deres nye karriere.

Veletableret salgsorganisation

Billich fortsætter med at sige, at han er overbevist om, at det nye management team vil være i stand til at udvide det lagte forretningsbasis yderligere.

- Gregor Rein og Stefan Ketteler-Eising overtager en veletableret salgsorganisation med et fremragende personale og langvarige kunderelationer. Hertil kommer vores nye og innovative trailer løsninger og en omfattende pakke af serviceydelser, som ingen af vores konkurrenter kan tilbyde som en "one-stop-shop" løsning. Hele teamet i Danmark, og de øvrige nordiske lande, vil således fortsat være en succeshistorie for deres kunder og Schmitz Cargobull, udtaler Boris Billich.

Mange års erfaring

De to nye managers har begge mange års erfaring i Schmitz Cargobull koncernen. Rein har arbejdet i mere end otte år som International Key Account Manager, mens Ketteler-Eising har arbejdet i Business Development and Financial Control i ni år, og vil bringe sin erfaring med sig til Norden.

Begge managers betragter Schmitz Cargobulls servicepakke, som en måde hvorpå virksomhedens kunder kan minimere Total Cost of Ownership (TCO). Schmitz Cargobull koncernens klare fokus på kundens TCO vil blive intensiveret i årene fremover.

Schmitz Cargobull mener, at der er yderligere vækstpotentiale indenfor trailerrelaterede serviceydelser, især på de nordiske markeder. Den hurtige levering af reservedele, integrerede trailer telematik, højtydende Full Service pakker, herunder dækservice og effektiv finansiering samt mulighed for køb af brugte trailere giver merværdi for speditørerne, og er afgørende i et stærkt konkurrencepræget marked for transport. Schmitz Cargobull tilbyder allerede den mest omfattende og effektiv palette af one-stop-shopping-tjenester til trailere og forvognsopbygninger i Europa. Ikke desto mindre vil virksomheden fortsætte med, at have fokus på kundefordele gennem professionel rådgivning og vejledning.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078