23948sdkhjf

Universal Transport fylder 25

Transport-jubilæum i Vejle.

1. november fylder Universal Transport og Flytteforretning fylder 25 år.

På den dato i 1991 stiftedes selskabet med blot en lille, rød og brugt Mercedes-lastbil som trækdyr, men Universal råder i dag over flere end 70 biler og 155 medarbejdere, og den udvikling giver naturlig grund til stolthed hos stifter og direktør, Brian Søgaard:

- Det er slet ikke til at forstå, at virksomheden er vokset fra blot en varevogn i 1991 til godt 70 biler i 2016 i alle størrelser. Virksomheden er årsag til at godt 155 medarbejdere hver dag får mad på bordet. Det kan jeg godt få en lille klump i halsen af at tænke på, siger Brian Søgaard, der lige fra starten involverede familien i virksomheden.

- Da jeg overtog kørslen fra min søsters og daværende svogers transportfirma, skulle det gå stærkt. Jeg havde en måneds opsigelse hos et stilladsfirma, så når jeg fik fri kl. 16, satte jeg mig bag rattet i den lille Mercedes lastbil. For at få tid sammen med min kone Tina og vores datter Louise kørte de med rundt i lastbilen, husker Brian Søgaard.

Tina Søgaard arbejder i dag i bogholderiet, mens sønnen Nikolaj er leder af UniBox, der er ejet af Universal Transport & Flytteforretning. I flytteforretningen arbejder den yngste søn Benjamin, mens datteren Louise hjælper til i travle perioder, og når det kan passes ind i hendes studie.

- Min far Johannes på 81 år kommer også stadig dagligt i virksomheden og hjælper til med alt forefaldende arbejde, ligesom min svigermor har spillet en stor rolle og hjulpet til med pasning af børnene, da de var mindre. Så selvom Universal Transport & Flytteforretning er vokset markant gennem årene, er vi stadig en familievirksomhed, fortæller Brian Søgaard.

25 års-jubilæet markeres tirsdag 1. november fra kl. 15 – 18 i firmadomicilet på Stiftsvej 13 i Vejle. På dagen er kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, netværk og venner af huset inviteret til en uformel og hyggelig reception.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062