23948sdkhjf

DAF hædret

DAF XF kåret som "Master Truck of the Year 2016".

DAF Trucks' omfattende netværk af superprofessionelle forhandlere på tværs af Europa spillede en afgørende rolle, da DAF XF blev kåret som "Master Truck of the Year 2016".

Prisen "Master Truck of the Year" uddeles af 12 førende polske magasiner, som alle specialiserer i vejtransport. Alle de deltagende køretøjer blev bedømt på motorydeevne, køreegenskaber og chaufførkomfort. Derudover blev de samlede ejerskabsomkostninger og kvaliteten af de tilknyttede supporttjenester taget i betragtning.

I sin rapport skrev juryen: "DAF XF 460 FT Super Space Cab er en utrolig chaufførvenlig lastbil. DAF har perfektioneret XF lastbilen igennem mange år for at være sikker på, at den i så høj grad som muligt lever op til brugernes krav."

Juryen fortsatte: -Denne lastbil er en højteknologisk transportløsning. Den byder på en fantastisk ydeevne og samtidig et lavt brændstofforbrug. Det spiller også en vigtig rolle, at vognmændene har adgang til et utrolig effektivt servicenetværk, da dette gør det muligt at opnå de laveste ejerskabsomkostninger og den højeste oppetid.

 

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111