23948sdkhjf

Stor vækst på luftfragt fra Fjernøsten

Blue Water vokser med fly fra Fjernøsten.

Igennem de seneste år har Blue Water Shippings danske luftfragtsafdelinger oplevet store stigninger i import af gods fra hele Fjernøsten. De samlede mængder, som Blue Water Shipping håndterer via danske lufthavne, er mere end fordoblet på et år.

Baggrunden skal findes i både en general vækst i importen fra Asien, samt at Blue Water Shipping øger sine markedsandele.

-Vi er inde i en meget positiv periode, hvor vi udover den generelle vækst også er i gang med at forbedre og udbygge vores transportservices på gods fra Fjernøsten til Danmark og resten af Skandinavien. Vi tilbyder således adskillige ugentlige afgange fra en række primære lufthavne i Fjernøsten, og vi arbejder løbende på at optimere vores setup i forhold til vores kunders behov. Det sker gennem vores egne kontorer og i samarbejde med agenter, siger Jonas Espersen, business development manager air and sea, Blue Water Aarhus.

Stærkt og alsidigt setup

-Markedet er i konstant bevægelse - og det samme er vores kunders behov. Vi oplever blandt andet, at mange kunder efterspørger luftfragt af større partier gods end tidligere. Det skyldes, at slutkunderne kræver hurtigere levering, og derfor skal vi kunne håndtere store godsmængder med kort varsel. Det er vi i stand til, netop fordi vi har et stærkt og alsidig setup.

Helt aktuelt giver betalingsstandsningen hos Hanjin, der er verdens 7. største rederi, store udfordringer for markedet - med massiv pres på kapaciteten. Og her kommer Blue Water Shippings ekspertise og alternative transportløsninger til stor gavn for kunderne.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063