23948sdkhjf

Dekra køber skole i Næstved

Transportuddannelser har vokseværk.

Efter at være flyttet i nye lokaler i Brøndby for et år siden, og være veletableret i det nye samarbejde med C4 i Hillerød, Nordsjælland, er DEKRA i Østdanmark nu klar til at tage skridtet videre mod visionen om at tilbyde transportuddannelser af høj kvalitet – på hele Sjælland.

-Jeg kan bekræfte, at Erhvervskøreskolen i Næstved dags dato er blevet en del af den internationale, førende virksomhed inden for chaufføruddannelse og trafiksikkerhed, nemlig DEKRA i Danmark, siger bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen fra Erhvervskøreskolen i Næstved.

Startet i 2004

Erhvervskøreskolen i Næstved, nu DEKRA Sjælland, startede i 2004 i nogle teorilokaler i Toksværd. Siden er virksomheden vokset og flyttede derfor i september 2010 til Bassinbuen i lokaler med nye, moderne faciliteter.

Skolen er i dag en seriøs og kompetent udbyder af kompetencegivende uddannelser, henholdsvis på dag- og aftenkurser, med udgangspunkt i forudsætningerne for den enkelte kursist.

-DEKRA har en vision om at være den bedste og mest seriøse udbyder af transportuddannelser i Danmark, herunder på Sjælland, siger ny administrerende direktør i DEKRA Sjælland og Hovedstaden, Bo Bay Hougaard.

- Det stiller nogle krav til os, både internt og eksternt i form af tilgængelighed på hele Sjælland, fortsætter Bo Bay Hougaard.

-Det var derfor et naturligt valg, at forene DEKRAs vision med Erhvervskøreskolen i Næstved og ved købet skabe nye og bredere rammer for vores kunder og kursister på hele Sjælland”.

Bo Bay Hougaard tiltrådte pr. 1. oktober som administrerende direktør for DEKRA AMU Center Sjælland A/S og Hovedstaden ApS. Bo Bay Hougaard har en baggrund som statsautoriseret revisor og partner i Aaen & Co., statsautoriserede revisorer P/S, men har siden 1. juni 2015 været finansdirektør i DEKRA Danmark og kender derfor allerede forretningen særdeles godt.

DEKRA har internationalt mere end 90 år på bagen og omfatter i dag mere end 37.000 ansatte i 50 lande, som bl.a. arbejder med at højne sikkerheden i trafikken, i industrien og i hjemmet. Globalt arbejder DEKRA med bilsyn, crash tests, miljøcertificeringer, rekruttering, osv.

I Danmark arbejdes der indtil videre med chaufføruddannelser, vognmandsuddannelser, kørelæreruddannelser og –efteruddannelser, køretekniske anlæg samt en virksomhed, som hjælper jobcentre med at få ledige i beskæftigelse. I Danmark har DEKRA ca. 300 ansatte og omkring 40.000 kursister om året.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094