23948sdkhjf

Still køber norske Andersen Truck

Aftale underskrevet på CeMAT 2016.

Den tyske Still-koncern, der producerer og udvikler gaffeltrucks og moderne intralogistiksystemer, har overtaget den norske distributør Andersen Truck.

Udvidelsen sker som følge af en stigende efterspørgsel på intralogistiske løsninger i Norge. Fremadrettet vil alle Stills selskaber og aktiviteter i Norge samles under navnet Still Norge, lyder det fra selskabet i en skriftlig meddelelse.

Med opkøbet udnævnes Market Juhas som administrerende direktør for Still Norge. Tidligere var han ansat som topchef for Still i Slovakiet.

Sönke Imbeck, der tidligere var ansat som finansdirektør for Still i Rumænien, tiltræder stillingen som finanschef og ansvarlig for udlejning og salg af brugte trucks i Still Norge.

Henry Puhl, bestyrelsesformand i Still:

- Vi er tilfredse med opkøbet af Andersen Truck, som vi har samarbejdet med i årevis med tillid og succes i Norge. Opkøbet er i overensstemmelse med vores strategi om at udvide vores geografiske tilstedeværelse, og vi er glade for at sikre fortsat vækst på det norske marked og dermed opfylde vores ambitiøse mål. I Europa udgør det norske marked, med sin høje andel af premium-produkter og elektriske trucks, et vigtigt marked for Still. Hvis tendensen til elektrisk mobilitet forsat udvikler sig positivt, forventer vi også en betydelig vækst i el-truck segmentet. Vi er dermed sikre på, at vi nu er bedst placeret til at betjene dette krævende marked, lyder det fra Henry Puhl.

Billedtekst: Aftalen om opkøbet af Andersen Truck blev underskrevet på den tyske CeMAT-messe af (fra venstre): Henry Puhl – bestyrelsesformand i Still GmbH, Roar Andersen – administrerende direktør i Andersen Truck, Frank Müller – vicepræsident sales & CEE Dealer Business Still GmbH, samt Thomas A. Fischer – koncernchef for salg, marketing og service i Still GmbH. Foto: Still.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078