23948sdkhjf

Medlemmernes input er vigtige

ITD har lyttet grundigt.

ITD’s række af medlemsmøder er slut, og der er meget godt at komme efter:

- Det er den direkte tale med medlemmerne, vi er ude efter, siger Anne M. Thyssen, salgschef i transportbranchens organisation, ITD, og fortsætter:

- Dialogen med branchen er vigtigt i vores arbejde. Det er her, vi bliver forsikret om, at vi fortsat er skarpe, og her vi møder medlemmerne og deres udfordringer direkte.

Og emnerne var mange på de fire medlemsmøder, der blev holdt landet over. Efter en række år med optimering af transporterne er et af de store samtaleemner den kommende mangel på arbejdskraft, der i høj grad allerede er blevet til virkelighed mange steder ude i landet. Derfor havde ITD også sin politiske chef Karen Roiy med ude og fortælle om tilstanden i den politiske verden og de mærkesager, ITD forfølger.

- Vores medlemmer holder i høj grad øje med, hvad der sker i branchen og har fokus på at holde næsen i sporet i forhold til deres egen butik, men de er også opmærksomme på, hvad der sker politisk. Det er jo ofte i mødet med medlemmerne, at vi får den fulde sandhed og ros og ris for de politiske sager, som vi arbejder med. Det ser jeg som et sundhedstegn. Vi er til for branchen og medlemmerne og gør vores yderste for at skabe de bedste rammer og vilkår for dem, så de kan fokusere på at drive deres forretning, siger Karen Roiy, der understreger, at branchens image, arbejdskraftsmangel og digitalisering af sektoren fylder meget for ITD netop nu.

Medlemsmøderne, som i øvrigt er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer, er dog også en kærkommen lejlighed for branchen til at få talt sammen.

- Selv om konkurrencen i branchen er benhård, skaber medlemsmøderne et uformelt rum, hvor vognmændene kan snakke sammen og være stolte af deres virksomheder og branche, siger Anne M. Thyssen.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063