23948sdkhjf

Uno-X deler sig

Kundernes ønsker får Uno-X til at dele sig i to.

Uno-X Automat deler sig i to og etablerer en ny kæde ved navn Bonus med i alt 87 tankstationer. Med to kæder ønsker Uno-X at imødekomme forskellige kundeprofiler og levere bedre kundeoplevelser på de to stationskoncepter: Uno-X som det rendyrkede koncept med fokus på effektiv selvbetjening, brugervenlighed og lav pris og Bonus med lokal forankring og flere serviceydelser på stationen.

87 ud af i alt 262 Uno-X stationer rundt om i Danmark skifter i de kommende måneder navn til Bonus. Etableringen af den nye kæde bunder i målsætningen om at have endnu mere fokus på god service og kundernes behov. Den nye kæde vil fortsat være ejet og drevet af Uno-X.

- De stationer, som bliver til Bonus, kan med deres egen tydelige profil i langt højere grad end i dag understøtte det gode, lokale kundefokus på stationer, i kiosker og butikker. Vi skaber et miljø, hvor personlig betjening, butikssalg og andre aktiviteter bliver styrket, siger adm. direktør i Uno-X Automat, Michael Norden.

Han peger på, at benzinkunderne i Danmark har forskellige behov, og at det er hovedårsagen til opdelingen af Uno-X i to separate kæder.

- Det er klart, at dine behov er anderledes alt efter, om du bor på landet eller i en større by, om du har langt til jobbet, om du pendler osv. Nogle steder er der brug for mere end blot benzinstandere og billig benzin. Med opsplitningen bliver vi langt bedre til at efterkomme de forskellige ønsker og behov, der er lokalt, siger Michael Norden.

Brugervenlige stationer

175 stationer vil fortsat operere under Uno-X brandet, og målet for disse stationer er at stå langt tydeligere og mere indbydende i kundernes bevidsthed. Derfor vil Uno-X i den kommende tid investere i opgraderinger af Uno-X stationerne, så de bliver endnu mere strømlinede og brugervenlige.

- Vi vil gøre mærkevaren Uno-X endnu mere indbydende og brugervenlig, så vores koncept træder tydeligere frem. Uno-X skal have Danmarks bedste selvbetjente tankstationer med billigt brændstof, hvor det er hurtigt, nemt og brugervenligt at tanke, slutter Michael Norden.

De 87 stationer bliver konverteret til Bonus i løbet af efteråret 2016.

Uno-X Automat A/S er en del af det norske Reitangruppen, der også omfatter REMA 1000 og 7-Eleven. Uno-X Automat havde i 2015 en nettoomsætning på kr. 3,5 mia. og har en andel på ca. 15 % af benzinmarkedet i Danmark.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064