23948sdkhjf

Tre ugentlige afgange til Klaipeda

DFDS øger RO/RO frekvensen fra Fredericia Havn til Klaipeda i Litauen.

Igennem mange år har DFDS haft faste ugentlige forbindelser fra Fredericia Havn til Baltikum. Godsmængderne via Fredericia til og fra Østersølandene er på et højt niveau, og derfor sætter DFDS nu en ekstra afgang ind og har dermed tre ugentlige afgange, der giver kunderne i Jylland og på Fyn direkte adgang til et meget stort Østersø-marked.

Siden april 2016 har DFDS i en prøveperiode haft tre ugentlige afgange til Baltikum fra Fredericia Havn.

- Det tredje anløb har midlertidigt haft pause hen over sommeren, men et fortsat højt aktivitetsniveau betyder, at vi nu kan genoptage det ekstra anløb, og dermed har vi tre ugentlige afgange fra Fredericia Havn til Klaipeda i Litauen. Det giver vores kunder let adgang til et meget stort marked, siger Lars Hoffmann, rutedirektør i DFDS.

Effektiv kobling af bil, bane og skib

Fredericia Havn ligger i et multimodalt knudepunkt, med hurtig adgang til motorveje og jernbane, og har optimale betingelser for nem og effektiv omladning og håndtering af gods. Samtidig er der i baglandet en høj koncentration af industrivirksomheder samt transport- og logistikoperatører, og dermed mange virksomheder, som kan have behov for RO/RO-transport af gods til Klaipeda via Fredericia Havn.

- Vi har arbejdet målrettet på tiltrækning af øgede godsmængder til Baltikum, og kunderne ser potentialet i let adgang til dette marked. Derfor er det glædeligt, at DFDS indsætter et tredje anløb, siger Ole Haugsted Jørgensen, strategisk salgschef i ADP.

- Havnens vækst hænger naturligvis nøje sammen med vækst hos vores kunder, og derfor håber vi, at kunderne i Jylland og på Fyn tager godt imod den øgede frekvens og muligheden fra at flytte trafik væk fra vejnettet”, slutter Ole Haugsted Jørgensen.

Patria Seaways får premiere d. 11. oktober fra Fredericia Havn til Klaipeda.

ADP A/S

ADP A/S ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Alle havne har en unik central beliggenhed, gode logistiske betingelser samt internationale standarder, hvad angår kapacitet og vanddybde. Forretningsområderne spænder vidt – lige fra håndtering af containere, stykgods, projektlast, tør- og flydende bulk, Ro/Ro og for Fredericias vedkommende: krydstogt.

ADP A/S etablerer Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter, DMTC, i Taulov ved Fredericia – og ejer og driver desuden Fredericia Lystbådehavn.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062